Bemutatkozás

A Birkacsárda évtizedek óta a Körösök vidékének kedvelt vendéglátóhelye.

Családunk 2007-ben vásárolta meg a vendéglőt azzal a szándékkal, hogy az általunk és a helyi termelők által előállított kiváló minőségű alapanyagokat felhasználva valódi helyi ízekkel találkozzon a hozzánk betérő vendég.

Úgy véljük, hogy a magyar emberek egyre szívesebben járnak olyan éttermekbe, ahol biztosak lehetnek benne, hogy a feltálalt ételek valóban helyben termett, megfelelően ellenőrzött, kiváló minőségű alapanyagokból készülnek.


https://www.youtube.com/watch?v=d-dpLxrVJMs
(A film a Vidékfejlesztési Minisztérium támogatásával valósult meg)


https://www.youtube.com/watch?v=AaHfq5OPwoU
(Restaurant - Magyarország legjobb éttermeinek íze-java! 49. rész Nagylaposi Birkacsárda)


Célunk, hogy híres birkapörköltünk mellett megismertessük vendégeinkkel magyar szürkemarha és mangalica finomságainkat, melyek alapanyaga szintén családunk tenyészeteiből kerül konyhánkra.
2014-ben telepítettünk saját gyümölcsöst és beindítottuk konyhakertünket. Így biztosítjuk, hogy vendégeink a jól bevált "birkacsárdás" étlapunkon kívül a szezont követő, gyakran frissülő táblánkról is választhassanak.
Szép idő esetén kellemes 60 fős kerthelyiségünkben költhetik el vendégeink ebédjüket vagy vacsorájukat, ahol gyermekeik is biztonságban játszhatnak.
Kisebb családi vagy üzleti ebédek megfelelő színtere lehet saját bejáratú 12 fős különtermünk.

 

 

 

 

Jöjjön el hozzánk és tapasztalja meg saját szemével/ízlelőbimbóival a változást, és ha tetszik, legyen újra meg újra vendégünk!